Singulator posune porcování masa na vyšší úroveň

novy-pasovy-tridic-singulator-od-marel-posune-porcovani-masa-na-vyssi-uroven-ico.png
Nový modul pro potravinářský stroj I-Cut 130 PortionCutter od firmy Marel chytře řeší věčný problém oddělení a vytřídění různých porcí vykostěného masa.

Velký skok do budoucnosti snazšího porcování

Pelotonem běžných technických řešení pro potravinářské firmy je stále více vyrovnaný. Také konkurence na trhu je stále větší. Proto bude pro vás volba „Marelova“ Singulatoru pro potravinářské zařízení I-Cut 130 ideálním způsobem, jak svému byznysu výrazně pomoci. Jak v budoucnu přejít k další automatizaci, a znovu tak získat před konkurencí rozhodující náskok. Singulator totiž dokáže za minutu separovat a poskládat neuvěřitelných 200 porcí masa. Precizně vymyšlené prostředí vám pak umožní i další automatizaci a zjednodušení výrobního procesu.

 

Modul pro stroj na zpracování masa Singulator

 

Připraven na běh po dlouhé trati

Singulator je postaven s bezkonkurenční úrovní přesnosti a spolehlivosti. Přidáním tohoto oddělovače k potravinářskému stroji Marel I-Cut 130 zajistíte dokonalé oddělení a optimální vyrovnávání kusů masa a to přímo u porcujících nožů. Navíc při zpracování menších odřezků. Díky přesnému porcování a skládání kousků masa pak můžete pracovat efektivněji a dále optimalizovat návaznost výrobních procesů, efektivitu a snížit poměr vyřazených porcí druhé jakosti. To vše při zvýšení celkové kvality konečných produktů!

 

 

 

Více možností = více příležitostí

Singulator zvládne skládat porce vykostěného hovězího nebo vepřového masa z částí, jako jsou například kotlety a krk. Můžete si vybrat, jak chcete maso zpracovat: buď si navolit části s pevně danou hmotností, nebo velikostí. Či možnosti různě kombinovat.

Ve spojení s I-Cut 130 se Singulator bez problémů hodí k dalším potravinářským řešením společnosti Marel, jako jsou jednotky na vážení, třídění a dávkování, marinování a vkládání do přepravek. Díky rychlému přepínání mezi typy porcí a možnostmi balení můžete snadno upravit výrobu tak, aby vyhovovala různým požadavkům svých zákazníků. Singulator  také můžete plně integrovat se softwarem Innova pro kontrolu a monitoring výroby.

Zdroj: marel.com