Porcování masa na přesně zvolené kousky

porcovani-masa-na-presne-zvolene-kousky-ico.png
Nový potravinářský stroj Marel V-Cut 160 je vysoce flexibilní „porcovačka“ určená ke zpracování nezmrazeného vykostěného masa na dílky stejného tvaru a s pevně danou hmotností. Porcovací stroj je mimořádně vhodný pro malé a střední podniky.

porce masa

Přesnost a efektivita

Porce jsou z původních kusů masa odřezány pomocí zvolené šablony na předem definovaný tvar a objem. Tato metoda objemového dávkování vám zajistí maximální využití zpracovávaných surovin – bez zbytečného odpadu. Stroj firmy Marel zároveň zvládne i přesnou hmotnost porce, její stejnou tloušťku a stejný vzhled jednotlivých kousků, které tak splňují navolené zadání.

Snadná volba druhu porce

Aby zvládl různé způsoby zpracování, má potravinářský stroj Marel V-Cut 160 široký výběr funkcí: od porcování masa a jeho řízkování, po kostky na guláš nebo masové nudličky. Přitom stačí, když vyměníte jedinou řezací desku nebo sadu takových nožů.

Usnadnění balení

Jednotka V-Cut 160 Portion Cutter také dokáže rozdělit a vzápětí poskládat přesné porce pro přímé balení z pásu. Může vyrábět – i bez technologie zmražení povrchu – jednotlivé produkty, hromádky nasekaného masa i kostky s pevně danou hmotností.

Flexibilní nastavení koncového dopravníku

Firma Marel své zařízení V-Cut 160 postavila s ohledem na malé a střední závody a řeznické provozy. Díky své symetrické konstrukci je V-Cut 160 pohodlně ovladatelný z obou dvou stran. Takovou flexibilitu u V-Cut 160 umožňuje konstrukce, jejíž základem je odnímatelný díl nebo pravoúhlý dopravníkem s výstupem vlevo či vpravo.

Zdroj: marel.com

Vyber stroje podle druhu masa